4gamers.be

Blizzard transformeert kindertekening in Overwatch-personage

Door papfles, 23-05-2016 10:45

Groot en klein kan fan zijn van een game, zoals dit verhaal aantoont. Zo was het dochtertje van Shane Hickey, een Blizzard-fan, dusdanig fan van Overwatch dat ze besloot om haar eigen personage te tekenen. Shane stuurde dit via Twitter door naar Blizzard en kreeg iets meer qua reactie dan hij waarschijnlijk verwacht had. 

Meestal durft een studio dan wel een retweet te doen, maar bij Blizzard besloot men om het idee van het personage uit te bouwen tot een volwaardig Overwatch-personage, alsof het dus getekend werd door een Blizzard-artiest. Mooie daad van de artiest en meteen een handig marketingmomentje voor Blizzard natuurlijk.

 


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.