4gamers.be

Cyberpunkt 2077-nieuws is niet voor meteen

Door papfles, 26-05-2016 16:07

The Witcher 3: Wild Hunt heeft ongetwijfeld heel wat mensen al doen snakken naar het volgende avontuur dat CD Projekt voorbereidt, met name Cyberpunk 2077, een meer futuristisch getinte RPG. Men legt de lat wel hoog, want men wil groter en beter doen dan The Witcher 3. 

Echter, dat nieuws is waarschijnlijk het enige dat we de komende tijd nog mogen verwachten. Met E3 in het verschiet vliegen de geruchten natuurlijk in het rond dat we iets te zien of te horen zouden krijgen, maar de studio heeft bevestigd dat er niks getoond zal worden op E3. Er is misschien wel iets van CD Projekt op E3, maar het zal sowieso geen Cyberpunk zijn, meldt de ontwikkelaar. De game stond sowieso pas gepland voor 2017, maar de eerste druppels in-game informatie zullen dus ook niet voor meteen zijn.

Cyberpunk 2077 screenshot

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair