4gamers.be

WRC 6 aangekondigd

Door Jay, 26-05-2016 17:53

Bigben en Kylotonn Racing Games hebben WRC 6 aangekondigd, de officiƫle FIA World Rally Championship game voor dit jaar. Het spel verschijnt komende herfst voor pc, PS4 en Xbox One.

WRC 6 bevat alle 14 ronden van het WRC-seizoen van 2016, inclusief de Rally van China (voor het eerst), alle WRC-stercoureurs en ook een uitgebreide selectie WRC 2-teams en deelnemers uit de Junior WRC-categorie. eSports WRC, de eerste internationale online competitie van de WRC, die in januari 2016 van start is gegaan met WRC 5, zal doorgaan in WRC 6 met wijzigingen op het gebied van toegang, regels en formaat die zullen worden onthuld als de release van het spel dichterbij komt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.