4gamers.be

Windows 10-update gijzelt Vlambeer-oprichter in hotel

Door YoniVL, 28-05-2016 00:03, bron: kotaku

Pc-gebruikers die de update naar Windows 10 nog niet hebben doorgevoerd, die weten dat je goed moet opletten, want dat Microsoft nogal opdringerig is geworden om het allemaal in orde te krijgen. Dat is ook wat er Rami Ismail, de medeoprichter van ontwikkelaar Vlambeer, mee maakte. Toen hij probeerde om uit te checken in een hotel, kwam hij immers voor een onaangename verrassing te staan. De computers van het hotel beslisten immers plots om te upgraden, waardoor hij niet via het systeem uitgecheckt kon worden. Dat is normaal niet direct een probleem, maar als je een vlucht moet halen, dan kan dat al eens lastig worden. Uiteindelijk noteerde men zijn naam wel gewoon op een papiertje en kon hij toch vertrekken, dus eind goed, al goed.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.