4gamers.be

Dead Island brengt eerbetoon aan trailer die game op de kaart zette

Door YoniVL, 27-05-2016 16:43

Toen Dead Island voor het eerst werd aangekondigd, sloeg die aankondiging in als een bom. De trailer die voor de game in elkaar was gestoken, was immers een visueel pareltje. Die toonde misschien niet hoe de game uiteindelijk zou zijn, maar het was in ieder geval wel prachtig werk. Omdat het vijf jaar geleden is dat die trailer op de wereld werd losgelaten, is er nu een nieuwe trailer gemaakt als eerbetoon aan die eerste trailer. Op de tonen van een mooi stukje klassieke muziek worden we zo nog eens herinnerd aan de eerste momenten van Dead Island voor het grote publiek. Het is natuurlijk ook meegenomen dat we binnen enkele dagen Dead Island: Definitive Edition mogen verwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.