4gamers.be

Dead Island 2 wordt geschrapt van Steam

Door papfles, 31-05-2016 09:00

Dead Island 2 kwam met veel furore in de schijnwerpers staan, dankzij een vermakelijke onthullingstrailer, maar sindsdien is het eigenlijk een rit vol kommer en kwel geweest. De studio werd aan de kant geschoven omwille van creatieve verschillen en het succes van Dying Light (van de hand van de makers van Dead Island 1) zal ongetwijfeld ook twijfels hebben opgeleverd.

Ondertussen is het al even stil rond de franchise, maar nu is er wederom jammer nieuws te rapen. De Steam-pagina van de game is namelijk geschrapt, waardoor heel wat mensen nu denken dat de sequel gewoon in de prullenmand is beland. Het kan natuurlijk ook een voorbode zijn van een hernieuwde strategie, al lijkt het dan nodeloos om de Steampagina effectief te verwijderen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.