4gamers.be

EA: "We wisten niet of jongeren WO I wel kenden"

Door YoniVL, 02-06-2016 13:17, bron: vg247

Bij EA hebben ze blijkbaar een tijdje getwijfeld of Wereldoorlog 1 wel zo'n goed idee was als tijdsperiode voor de nieuwe Battlefield. Dat deed het om één bizarre reden. Ze vreesden immers dat veel jonge gamers helemaal geen idee hadden dat er een Wereldoorlog 1 was en als ze hem al kenden wat die juist inhield. "Veel mensen snappen niet dat er tijdens Wereldoorlog 1 een grote verschuiving was op technologisch vlak. De oorlog begon met paarden, maar eindigde met vliegtuigen, tanks, schepen en onderzeeërs", zegt EA CFO Blake Jorgensen. "Dat geeft ons een geweldige mogelijkheid om een game rond te bouwen."

Battlefield 1 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.