4gamers.be

Donkey Kong-acteur klaagt Nintendo aan wegens te warm kostuum

Door Jay, 02-06-2016 15:13, bron: tmz

Een zekere Michael Oconitrillo klaagt Nintendo of America aan omdat het Donkey Kong-kostuum dat hij aan moest trekken om in een winkelcentrum de beroemde aap te spelen onvoldoende verluchting gaf, waardoor het in het kostuum ondraaglijk warm werd. Blijkbaar werd hij ook verplicht om het kostuum de hele tijd aan te houden, hetgeen volgens Ocontrillo heeft geleid tot blijvende schade, evenals mentale en emotionele onrust. Specifiekere gevolgen noemt hij niet.

Nintendo zegt momenteel niets te melden te hebben omtrent de zaak, maar ze zullen er vast wel een déjà vu hebben. In 2014 namelijk werd Nintendo ook al eens aangeklaagd om een gelijkaardige reden. Toen beweerde iemand dat het Donkey Kong-kostuum hem door de warmte een hartaanval bezorgd had.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.