4gamers.be

E3-gerucht: Skyrim remaster, Wolfenstein 2, The Evil Within 2, ...

Door Jay, 07-06-2016 14:30, bron: eurogamer

In de nacht van zondag op maandag houdt Bethesda zijn E3-persconferentie, maar nu al lijken heel wat aankondigingen ervan op straat te liggen. Bij Eurogamer, waar ze doorgaans wel wachten op een degelijke bron alvorens ze iets online gooien, melden ze namelijk dat we ons mogen verwachten aan onder meer een remaster van The Elder Scrolls V: Skyrim. Daaromtrent dook recent al een geruchtje op, en dat lijkt Eurogamer dus te kunnen bevestigen.

Voorts zou Bethesda ook een The Evil Within 2 aankondigen, evenals een sequel voor Wolfenstein: The New Order. Dat er een nieuwe Wolfenstein zou komen, bleek een tijd geleden al toen een actrice haar terugkeer voor een sequel bevestigde. Voor een nieuwe The Evil Within waren er vooralsnog geen indicaties, maar als een verrassing komt een vervolg niet echt. De horrorgame van de maker van Resident Evil werd goed onthaald, al moesten we er wel de nodige technische probleempjes bij nemen. Prey 2 zou ook weer boven water komen, waarmee een gerucht van vorige maand bevestigd lijkt te worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.