4gamers.be

Hacken voor het plezier in Watch_Dogs 2

Door YoniVL, 08-06-2016 18:30

Ubisoft heeft Watch_Dogs 2 officieel uit de doeken gedaan. Zo worden we voorgesteld aan Marcus Holloway, het nieuwe hoofdpersonage, en krijgen we al wat te zien van wat de game qua gameplay brengen zal in de nieuwe setting, San Francisco.De stad is uiteraard weer gevuld met heel wat NPC's, die niet alleen op jou maar ook op elkaar reageren. De stad wordt ook gevuld met verschillende criminele organisaties, grote bedrijven en andere hackersgroepen die allemaal hun eigen doelen hebben in de game. Natuurlijk speelt het cTOS daar opnieuw een belangrijke rol in en ook de hackersorganisatie Dedsec maakt zijn comeback.

Wat vooral opvalt, is de nieuwe sfeer die men tracht te creëren. Er zijn veel hackers en ze hebben verschillende motieven. In Watch_Dogs 2 wordt het hacken dan ook enigszins gezien als een soort subcultuur, waarbij hacken ook een "lol"-element in zich kan dragen. Hacken voor het pleziet dus, al zal het op bepaalde momenten ook wel bloedernstig worden, vermoeden we.

Volledige onthulling en gameplay (begint op 14:00)

Reveal trailer

Het nieuwe hoofdpersonage

Watch Dogs 2 screenshot

Watch Dogs 2 screenshot

Watch Dogs 2 screenshot

Watch Dogs 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.