4gamers.be

Wolfenstein: The New Colossus geteased

Door Jay, 13-06-2016 06:18

De afgelopen dagen waren er geruchten opgedoken over een nieuwe Wolfenstein game, waarvan dan ook werd aangenomen dat die tijdens de E3-persconferentie van Bethesda zou worden aangekondigd. Daar kwam echter niet veel van in huis, al lijkt een nieuwe Wolfenstein wel geteased te zijn.

Bethesda begon zijn persconferentie namelijk met een klassieke DOS-intro, waarna de trailer van Quake Champions begon. Dat beginbeeld pauzeren en beter bekijken echter leert ons dat we mogelijk Wolfenstein: The New Colossus mogen verwachten. Vermoedelijk was het nog iets te vroeg om de game effectief te onthullen, maar besliste Bethesda om toch alvast een kleine teaser mee te geven voor de aandachte kijker.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.