4gamers.be

Kratos is wat ouder in nieuwe God of War

Door papfles, 14-06-2016 03:02

Hij heeft ondertussen wat jaartjes mogen rusten, maar Kratos is duidelijk nog altijd een vat vol woede, klaar om de strijd aan te binden met alle tegenstanders die hem in de weg staan, hoe groot ze ook mogen zijn. In de nieuwe God of War, waarvan nog niet echt duidelijk is of het een reboot betreft dan wel een vervolg, wordt hij vergezeld door zijn (vermoedelijke) zoon en zitten we ook met een lichtelijk ander camerastandpunt, dat ons korter bij Kratos brengt en de actie dus op een andere manier aanbrengt. Meppen en bloed vergieten kan hij echter nog altijd als de beste. Visueel lijkt de game weer hoge toppen te scheren, waarbij we zelfs een open world-gevoel krijgen in tegenstelling tot de geleide ervaring van de vorige games.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.