4gamers.be

Muis en toetsenbord "binnen paar maanden" op Xbox One

Door papfles, 15-06-2016 08:56, bron: pcgamesn

Een veelgehoorde klacht van pc-gamers is dat het gevoel en de gevoeligheid van muis en toetsenbord niet te evenaren is met een controller, maar dat probleem wil Microsoft dus van de baan werken voor diens Xbox One-console. Ergens in de komende maanden moet er namelijk een update komen die ondersteuning moet bieden voor muis en toetsenbord.

Gekoppeld aan het Xbox Play Anywhere-principe (waarmee je een game kan kopen en zowel op Xbox One als Windows 10 kan spelen) hoopt Phil Spencer, de grote baas bij Xbox, om hiermee heel wat gamers en games te overtuigen om toch de stap naar Xbox One (of de combinatie) te zetten.

4Gamers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.