4gamers.be

Eindbaas meteen toegankelijk in nieuwe Zelda

Door YoniVL, 15-06-2016 12:27, bron: polygon

The Legend of Zelda: Breath of the Wild moet een echte open world-game worden en dat nemen ze bij Nintendo wel heel letterlijk. Afhankelijk van hoe spelers het spel aanpakken kunnen ze delen van het verhaal missen en het is zelfs mogelijk om het einde te halen, zonder ook maar één flard van het verhaal te ontdekken.

Eiji Aonuma zegt dat het wel bijzonder moeilijk is om meteen naar de eindbaas te wandelen, maar dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is. "Het wil zeggen dat ze een heel goede gamer zijn of het wil zeggen dat ze een beetje gek zijn, maar het is niet onmogelijk. Ik heb de game zo gemaakt", aldus Aonuma aan Polygon.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.