4gamers.be

Nieuwe interface voegt Battlefield games samen

Door Jay, 23-06-2016 13:10, bron: https://www.battlefield.com/nl-nl/news/article/new-battlefield-ui-nl

EA heeft aangekondigd dat het een nieuwe manier aan het implementeren is om de Battlefield games te spelen. Alles draait om een nieuwe interface, die in eerste instantie voor een beperkt aantal Battlefield 4-spelers wordt geïntroduceerd. In de loop van de komende maanden wordt de nieuwe interface naar een breder publiek uitgerold.

De nieuwe interface brengt enerzijds verbeteringen met zich mee en zorgt anderzijds ook voor een meer gecentraliseerde en vlottere ervaring. Wat dat laatste betreft is het de bedoeling dat spelers makkelijk zullen kunnen wisselen tussen de multiplayer van Battlefield 4, Battlefield Hardline en Battlefield 1. Zo zou je dus redelijk makkelijk kunnen verhuizen van St. Quentin Scar in Battlefield 1 naar de wolkenkrabbers van Sjanghai in Battlefield 4 (als je beide games hebt natuurlijk). Qua verbeteringen dan weer wordt het mogelijk om een Squad te maken nog voor je effectief begint te spelen, en ook na afloop van een ronde kan je bij je Squad blijven.

De nieuwe interface wordt zoals gezegd nu uitgerold voor een beperkt aantal Battlefield 4-spelers, waarna in de loop van de komende maanden meer en meer spelers ermee aan de slag zullen kunnen gaan. Daarna wordt de nieuwe interface ook voor Battlefield 1 gebruikt, om vervolgens ook in Battlefield Hardline te worden geïmplementeerd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.