4gamers.be

Dragon's Crown verdwenen uit Europese PlayStation Store

Door Jay, 30-06-2016 13:10

Dragon's Crown is momenteel niet meer terug te vinden in de Europese PlayStation Store, wat een erg ongelukkige timing is aangezien er een "Big in Japan" sale aan de gang is, waarbij onder meer Dragon's Crown van de nodige korting voorzien werd. De reden voor het verdwijnen van de game moet gezocht worden bij uitgever NIS America, wiens licentie voor de game in Europa vervallen is.

Voorlopig ziet het er ook niet naar uit dat NIS America de licentie weer in handen zal krijgen. Atlus, dat achter Dragon's Crown zit en nu eigendom is van Sega, had recent namelijk nog laten verstaan dat het de banden met NIS America wil doorknippen. Dragon's Crown lijkt daar een eerste (voorlopige) slachtoffer van te zijn. Mogelijk wordt er naar een nieuwe Europese uitgever gezocht of misschien nemen Atlus of Sega zelf wel de touwtjes in handen.

Dragon's Crown screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.