4gamers.be

Gamer doorbreekt level 1.000 op Steam

Door YoniVL, 01-07-2016 14:34, bron: steamed

Gamer PalmDesert heeft al een tijdje het hoogste level op Steam. De 35-jarige Japanner kan nu alvast een nieuw record op zijn naam schrijven, want hij is de eerste die de grens van level 1.000 heeft weten doorbreken. Zijn dichtste achtervolger bevindt zich momenteel op level 993.

PalmDesert heeft dan ook 5.029 games in zijn bezit. Dat is op zich al heel veel, maar het is nog indrukwekkender als je weet dat er slechts 7.481 games te vinden zijn op Steam. PalmDesert lijkt voorlopig ook nog niet van plan om te stoppen met gamen, want zijn Steam level is momenteel al bijna 1.050. Indrukwekkend, al vragen we ons toch af of de man ooit slaapt of eet.

Steam screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.