4gamers.be

DC Universe Online keert terug naar grote content releases

Door Jay, 08-07-2016 12:46, bron: https://www.dcuniverseonline.com/news/dcuo-large-content-releases-2016

De makers van DC Universe Online hebben een tijdje geëxperimenteerd met de release van kleinere, maandelijkse updates voor hun MMO, maar daar stappen ze nu weer van af. Maandelijks een update uitbrengen die echt iets te betekenen heeft, blijkt namelijk niet zo makkelijk vol te houden te zijn en het brengt voor zowel de ontwikkelaars als de community enkele moeilijkheden met zich mee. Daarom kiest men ervoor om terug te keren naar grote content releases, die dan weliswaar weer wat langer op zich zullen laten wachten. Positieve elementen van de kleinere updates wil men wel meenemen naar de grote updates.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.