4gamers.be

Companion app en nieuw Elusive Target voor Hitman

Door Jay, 08-07-2016 12:50

Op 15 juli mogen we een nieuw Elusive Target verwachten in Hitman. Vanaf dan zal Dylan Narvaez, ook bekend als The Twin, 72 uur rondlopen in Sapienza. Aan jou om hem te vinden en vakkundig om het leven te brengen. Eén probleempje echter: zijn tweelingbroer hangt er ook ergens rond en heeft niets op zijn kerfstok, dus de juiste te pakken krijgen is de boodschap.

Square Enix heeft inmiddels ook een companion app voor Hitman gelanceerd. Daarmee blijf je op de hoogte wat Elusive Targets betreft en krijg je ook andere nuttige informatie toegespeeld. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.