4gamers.be

From Software: "Demon's Souls Remastered is keuze van Sony"

Door papfles, 11-07-2016 11:56, bron: gamespot

Er zijn al heel wat games uit de PS3- en Xbox 360-generatie overgeheveld naar deze consolegeneratie, met "Remastered" als redenering om een hogere framerate, betere graphics, een aantal nieuwe toeters en bellen én een nieuw prijskaartje te verantwoorden.

Bij Demon's Souls, het startpunt van de Souls-franchise (al is Dark Souls een aparte franchise), was het zelfs dusdanig frustrerend voor heel wat PS3-gamers, omdat de game enkel in Azië uitkwam en het enorm lang heeft geduurd voor een lokale versie. Een Remastered-versie is dan ook iets dat heel wat gamers zou kunnen bekoren, maar die keuze ligt niet bij From Software, de ontwikkelaar.

"Er is blijkbaar een misverstand ontstaan bij een vorig interview, over een mogelijke Remaster. De Dark Souls-franchise is van Bandai Namco, terwijl Demon's Souls en Bloodborne van Sony zijn. De beslissing om een remake of Remaster te maken ligt dus bij hen. Voor mij en From Software denk ik niet dat we betrokken zullen worden bij die projecten, maar het zou wel door een andere ontwikkelaar gedaan kunnen worden", laat director Hidetaka Miyazaki weten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.