4gamers.be

Pokémon GO: deze verhalen mag je (niet) geloven

Door Jay, 12-07-2016 13:32

NAVIGATIE

The Simpsons - Groot verkeersongeval - Lijk ontdekt - ISIS vs. Pokémon GO

Overvallers gebruiken Pokémon GO - Speler in rug gestoken - Speler valt van brug - Aan het front

500 miljoen geëist na ongeval - Broertje vermoord - Café verbiedt Pokémon GO

Café verbiedt Pokémon GO


Het is inmiddels duidelijk dat Pokémon GO mensen op straat brengt en aangezien je soms op bepaalde plaatsen bepaalde Pokémon kan vinden, zorgt dat ervoor dat bepaalde plaatsen lichtelijk overspoeld worden door spelers die een bepaalde Pokémon willen vangen. Op zich niet zo erg, al hangt dat natuurlijk af van de locatie. Zo was er onlangs een bericht van een politiebureau waar je Poké Balls kon halen, alleen gingen heel wat spelers effectief naar binnen terwijl ze de Poké Balls ook buiten konden kregen. De politie zag zich echter genoodzaakt dit via sociale media nog even extra duidelijk te maken naar de buitenwereld toe.

Iets gelijkaardigs gebeurde bij een café in het Nederlandse Albergen. Daar begonnen op den duur zoveel Pokémon GO spelers op het terras samen te komen dat de werking van het café in het gedrang kwam. De uitbater besloot dan ook op een papier op te hangen met daarop een verbod op het vangen van Pokémon op het terras. Het is weliswaar vooral een ludieke actie van het café, maar toch ook geen overbodig als je mensen nog wat wil laten genieten van een terrasje. Publiciteit levert het alleszins wel op.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.