4gamers.be

Pokémon GO: deze verhalen mag je (niet) geloven

Door Jay, 12-07-2016 13:32

NAVIGATIE

The Simpsons - Groot verkeersongeval - Lijk ontdekt - ISIS vs. Pokémon GO

Overvallers gebruiken Pokémon GO - Speler in rug gestoken - Speler valt van brug - Aan het front

500 miljoen geëist na ongeval - Broertje vermoord - Café verbiedt Pokémon GO

The Simpsons hebben Pokémon GO voorspeld


Er wordt wel eens gezegd dat in afleveringen van The Simpsons al heel wat zaken werden voorspeld, zoals de komst van FarmVille, de aanslagen van 9/11 en meer. Hoewel bij deze "voorspellingen" stevige vraagtekens geplaatst kunnen worden, is de voorspellingskracht van The Simpsons dus wel iets dat hier en daar leeft. In die traditie dook onlangs dan ook een afbeelding op die moest bewijzen dat The Simpsons de komst van Pokémon GO al voorspeld hadden.

Hoewel de screenshot inderdaad zo uit een aflevering van The Simpsons zou kunnen komen, betreft dit toch een hoax. Een deel van de afbeelding is authentiek en komt uit een aflevering genaamd "How I Spent My Strummer Vacation", waarin Homer en zijn vrienden naar een Rock and Roll zomerkamp gaan. In de loop van de aflevering slikt Homer enkele pillen in die hij op de grond heeft gevonden, waarna hij wijst naar een hoek in de ruimte waar hij een ingebeelde Jezus ziet. Natuurlijk is er helemaal niets te zien buiten een wijzende Homer, maar vermoedelijk heeft recent iemand er een smartphone bijgetekend met een Simpsons-versie van Pokémon GO erop. Die afbeelding werd vervolgens online verspreid met het verhaal dat The Simpsons de komst van Pokémon GO reeds hadden voorspeld.

(rond 0:24)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.