4gamers.be

Pokémon GO: deze verhalen mag je (niet) geloven

Door Jay, 12-07-2016 13:32

NAVIGATIE

The Simpsons - Groot verkeersongeval - Lijk ontdekt - ISIS vs. Pokémon GO

Overvallers gebruiken Pokémon GO - Speler in rug gestoken - Speler valt van brug - Aan het front

500 miljoen geëist na ongeval - Broertje vermoord - Café verbiedt Pokémon GO

Lijk ontdekt tijdens Pokémon GO wandeling


Het moge duidelijk zijn dat Pokémon GO mensen inspireert en aanspoort om weer wat meer de buitenwereld en natuur in te trekken, hetzij alleen hetzij met vrienden. Op die manier kom je immers meer Pokémon tegen en in principe is het nog eens goed voor je gezondheid ook, aangezien je wat beweging en frisse lucht hebt. Tijdens zo'n Pokémon GO wandeling kan er natuurlijk vanalles gebeuren, net zoals eigenlijk elke keer je gewoon een wandeling maakt, Pokémon GO gerelateerd of niet, maar als Pokémon GO toch een element is in het verhaal, dan is dat mooi meegenomen omdat je zo als media mee kan surfen op het social media succes dat Pokémon GO nu eenmaal is dezer dagen.

Het verhaal: een 19-jarig meisje, Shayla Wiggins, uit het Amerikaanse Wyoming wilde een water-Pokémon vangen en dus besloot ze naar een rivier in haar dorpje te trekken. Pokémon vond ze niet meteen. Wel twee herten en iets later ook ... een lijk. Na bekomen te zijn van de initiële schok belde Shayla de politie, die het lichaam van de man onderzocht. Vermoed wordt dat de man gewoon verdronken is en dat er geen sprake is van kwaad opzet. Shayla was natuurlijk erg geschrokken en aangedaan, maar ze is ook opgelucht, omdat ze denkt dat ze heeft kunnen helpen. Anders had het lichaam daar misschien nog veel langer gelegen. Ze zei ook dat ze zonder Pokémon GO waarschijnlijk nooit naar de rivier was gegaan, en dus speelt Pokémon GO hier geen onbelangrijke rol in het verhaal.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.