4gamers.be

Pokémon GO: deze verhalen mag je (niet) geloven

Door Jay, 12-07-2016 13:32

NAVIGATIE

The Simpsons - Groot verkeersongeval - Lijk ontdekt - ISIS vs. Pokémon GO

Overvallers gebruiken Pokémon GO - Speler in rug gestoken - Speler valt van brug - Aan het front

500 miljoen geëist na ongeval - Broertje vermoord - Café verbiedt Pokémon GO

ISIS eist verantwoordelijkheid op voor Pokémon GO problemen


Pokémon GO is officieel in heel wat landen nog niet gelanceerd, maar toch wordt de game overal ter wereld al gespeeld. Het is dus niet onlogisch dat de servers het door die enorme spelersaantallen al snel moeilijk kregen, wat resulteerde in de nodige problemen, zoals niet kunnen inloggen, connectieproblemen en crashes. Een logisch gevolg dus van de enorme spelersaantallen, of toch niet?

Online dook een bericht op dat ISIS de verantwoordelijkheid had opgeëist voor de problemen die Pokémon GO ondervond. De terreurgroep zou zijn computers met "500GB RAM" namelijk hebben ingezet om de servers van Pokémon GO te bestoken, om zo Amerika ervan te weerhouden alle Pokémon te kunnen vangen.

Leuk bedacht, maar natuurlijk iets te doorzichtig, al zullen er vast wel enkele Amerikanen zijn die het bericht geloven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.