4gamers.be

Opnieuw lijk gevonden tijdens Pokémon GO tochtje, andere man gered

Door Jay, 15-07-2016 17:47

Eerder al werd een lijk ontdekt door een 19-jarig meisje dat Pokémon GO aan het spelen was en nu is op een gelijkaardige wijze opnieuw een leek gevonden. In New Hampshire ontdekte een Pokémon GO speler het levenloze lichaam van een man in een riviertje in een park. Waar de man precies aan overleden is, wordt nog onderzocht. Vreemd genoeg vraagt de locale media zich af of het slachtoffer zelf ook Pokémon GO aan het spelen was. Het park is tegenwoordig een druk bezochte plek omwille van zijn vele Pokéstops.

Positiever nieuws komt er intussen uit Lowell, Massachusetts, waar twee Pokémon GO spelers op zoeken waren naar een Pikachu nabij een basketbalveld. Daar vonden ze een man die op een bank zat en niet meer reageerde. Hij bleek een overdosis drugs genomen te hebben. De twee belden de hulpdiensten, die de man ter plaatse konden reanimeren. Hij overleefde het incident.

Natuurlijk is de kans groot dat het lijk en de man met de overdosis ook gevonden waren zonder Pokémon GO, en in die zin linken media graag dergelijke sensationele gebeurtenissen aan de populaire game, maar los daarvan valt niet te ontkennen dat Pokémon GO spelers er wel degelijk op uit trekken om Pokémon te vangen, terwijl ze anders binnen zouden blijven of iets anders zouden doen. De man met de overdosis zou misschien ook wel gevonden zijn, maar misschien te laat. Een gelukkig toeval dus dat er niet twee Pokémon GO spelers kwamen opdagen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.