4gamers.be

Jonge vrouw aangerand door Smash Bros. pro speler

Door Jay, 18-07-2016 15:10

Afgelopen weekend vond in Las Vegas de EVO Championship Series plaats, waarbij uiteraard ook weer enkele Super Smash Bros. toernooien werden gehouden. Christian "Hyuga" Medina was dan ook van de partij om er te strijden voor zijn team, VGBootCamp, dat hem nog maar net aan boord had gehaald. Inmiddels is hij alweer uit het team gezet, omdat hij tijdens EVO een jonge vrouw heeft aangerand.

Hyuga

Het slachtoffer staat bekend als VikkiKitty en is zelf geen onbekende in het competitieve Smash Bros. circuit. Zij was met haar vriendje en andere vrienden aanwezig tijdens EVO en toen bleek dat Hyuga aanzienlijk wat had gedronken, besloten ze hem binnen te laten op hun kamer, omdat ze hem in die toestand niet door Las Vegas wilden laten dwalen. VikkiKitty en haar vriendje lagen in een bed naast elkaar te slapen, tot ze plots wakker werd en merkte dat Hyuga tussen haar en haar vriendje was komen liggen. Hij was tegen haar aan aan het schuren en zat met zijn handen onder haar t-shirt en in haar broek.

VikkiKitty

VikkiKitty zei dat hij moest stoppen, maar hij luisterde niet, waarop ze luider begon te roepen. Iemand in de kamer, een zekere Stefan (niet haar vriendje overigens, die sliep blijkbaar erg goed ...), werd wakker en zei VikkiKitty dat ze in zijn bed moest gaan slapen om zo weg te geraken van Hyuga. Dat deed ze, maar na 15 minuten was ze nog niet terug in slaap geraakt en probeerde Hyuga het nogmaals. Daarop werd Smash speler Nick Riddle wakker, die Hyuga wegstuurde uit de kamer.

VikkiKitty gooide haar verhaal via de sociale media online, omdat dat volgens haar en haar omgeving nodig was. Hyuga heeft de feiten al min of meer bekend, maar stelt dat hij zichzelf niet was door de alcohol. Hij smeekt VikkiKitty om er geen zaak van te maken, omdat hij anders de VS niet meer in zou mogen om te spelen, maar VikkiKitty had al laten verstaan dat er aangifte is gedaan bij de politie. Bij sponsor VGBootCamp hebben ze zoals gezegd ook al hun conclusies getrokken. Hyuga heeft inmiddels zijn Twitter account verwijderd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.