4gamers.be

Pokémon GO spelers beschoten

Door Jay, 18-07-2016 17:39, bron: neogaf

In Australië worden waterballonnen naar Pokémon Go spelers gegooid, maar in de VS grijpen sommigen blijkbaar meteen naar hun vuurwapen. Op die manier kregen een 19- en 16-jarige Pokémon Go speler enkele kogelgaten in hun auto, en mogen ze van geluk spreken dat ze nog leven.

De exacte feiten zijn een beetje onduidelijk, omdat er twee versies van het verhaal zijn. Enerzijds is er het verhaal van de Pokémon GO spelers zelf. Die zaten om half 2 's nachts in hun wagen aan de kant van de weg in de hoop wat Pokémon te kunnen vangen. Plots horen ze iemand (vermoedelijk familie van e schutter) vragen "heb je hem te pakken?", en vervolgens iemand anders "ja, heb je hem?" Toen volgden de geweerschoten en gingen de twee er zo snel als ze konden vandoor. Thuis aangekomen keken ze of ze gewond waren, wat niet het geval was. Aan de wagen zagen ze ook niet meteen iets, maar het was natuurlijk donker. Ze dachten dat iemand gewoon geprobeerd had hen schrik aan te jagen. Pas de volgende ochtend ontdekte hun moeder de kogelgaten.

De andere kant van het verhaal komt van de schutter. De niet nader geïdentificeerde man hoorde allerlei lawaai buiten zijn huid en zag een witte auto nogal verdacht voor zijn woning geparkeerd staan. Hij greep zijn wapen en stapte op de auto af, waar hij iemand "heb je iets gevonden?" hoorde vragen. Hij ging dan voor de wagen staan, richtte zijn wapen op de tieners en zei dat ze zich niet mochten bewegen. Volgens de man vluchtten de twee toen weg in hun wagen en begon hij er dan op te schieten.

Vermoedelijk dacht de man dus dat hij met criminelen te maken had, wat sommige Amerikanen natuurlijk nogal snel naar hun wapen doet grijpen om zelf actie te ondernemen, hetgeen in dit geval gelukkig nog zonder slachtoffers is afgelopen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.