4gamers.be

Legend of Zelda: Breath of the Wild-producer verontschuldigt zich voor uitstel

Door papfles, 21-07-2016 10:24, bron: nintendolife

Vaak krijgen we te horen dat een game is uitgesteld om nog meer polijsting toe te laten en wordt er een algemene verontschuldiging uitgesproken, met de belofte om een betere game af te leveren later. Ook bij The Legend of Zelda: Breath of the Wild hoopt men door het eerdere uitstel een betere game te kunnen afleveren, maar producer Eiji Aonuma, die eigenlijk de belichaming is van de hele Zelda-reeks, neemt nu zelf de verantwoordelijkheid op zich.

Hij zegt zelf dat het uitstel niks te maken heeft met de NIntendo NX, maar dat communicatieproblemen veel roet in het eten hebben gegooid. "Op 1 van onze mijlpaal-momenten zag de game er fantastisch uit, met heel wat geweldige elementen, maar op het volgende mijlpaal-moment was dat allemaal verdwenen. [...] Ik had veel feedback gegeven over wat er nog bij moest, maar had nooit gemeld wat ik wel al goed vond. Het team voegde dus mijn opmerkingen toe, maar ook elementen waarvan ze dachten dat die ook goed zouden werken en dat zorgde er net voor dat de goede delen uit de vorige check verdwenen waren."

Hij besefte toen dat hij misschien ook positieve feedback had moeten geven, zodat het team wist wat het wel goed deed en dat de game daardoor misschien geen vertraging had moeten oplopen. Gezien onze positieve feedback in onze eigen The Legend of Zelda: Breath of the Wild-preview lijkt men het in elk geval wel rechtgetrokken te hebben.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair