4gamers.be

Man neergeschoten door Pokémon Go speler die hij wilde beroven

Door Jay, 26-07-2016 17:21, bron: bigstory

Door de Pokémon GO gekte lopen heel wat mensen nog meer dan anders met hun smartphone openlijk over straat, in parken en andere plaatsen, ook op ongebruikelijke uren van de dag of nacht. Dat maakt hen vaak het ideale slachtoffer voor overvallers. Opletten en je verstand erbij houden is dan ook de boodschap, maar in de VS hebben ze natuurlijk ook altijd wapens om zich mee te verdedigen.

In Las Vegas werd recent een groepje van zes Pokémon GO spelers in het Fary Reese Freedom Park bedreigd door een man en een tiener, die aan kwamen rijden in een grote SUV. Het was rond 4 uur 's ochtends en onder dreiging van een vuurwapen werden de zes spelers gedwongen hun bezittingen af te geven. Daarop echter haalde een van de Pokémon GO spelers zijn wapen boven, waarna een vuurgevecht ontstond. De volwassen verdachte werd in zijn rug geraakt, terwijl een van de Pokémon GO spelers een kogel in zijn maag kreeg. Beiden moesten naar het ziekenhuis, maar zijn buiten levensgevaar.

De overvaller en zijn handlanger worden nu verder vervolgd. Met de Pokémon GO speler die zijn wapen trok, zal verder vermoedelijk niets meer gebeuren. Hij had een vergunning voor zijn wapen en werd bedreigd, dus mocht hij het gebruiken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.