4gamers.be

Eerste speler haalt level 40 in Pokémon GO

Door YoniVL, 28-07-2016 11:20, bron: vg247

Als je Pokémon GO speelt, dan weet je dat het vrijwel onmogelijk is om het voorlopig hoogste level 40 te behalen. De stap van level 39 naar 40 vereist namelijk 5 miljoen experience, hetgeen 10% is van alle experience die je moet hebben om van level 1 naar 39 te geraken. Het is dus redelijk verbazingwekkend dat iemand daar nu al in geslaagd is. Redditor _problemz bewees echter dat hij er in was geslaagd, maar gaf nadien ook wel toe dat hij had vals gespeeld.

Hij gebruikte daarvoor een speciale bot, die er in slaagde om 280.000 xp per uur te verzamelen, onder meer door talloze eieren uit te broeden. Hij is voorts niet van plan om de bot te misbruiken voor gym battles, want nu zijn doel voltooid is, gaat hij het programma gewoon wissen en dus niet doorverkopen bijvoorbeeld. Voor _problemz was dit dan ook vooral een experiment en niet echt een gemeende poging om de spelwereld op zijn kop te zetten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.