4gamers.be

Duitse zender schrapt CS GO-event na aanslagen

Door YoniVL, 28-07-2016 13:15, bron: eurogamer

Een Duitse tv-zender heeft besloten om de uitzendingen die het normaal maakt rond Counter-Strike GO te schrappen. Dat is het gevolg van de recente terreuraanslag in Munchen, waarbij negen mensen het leven lieten. Normaal gezien zou er dit weekend aandacht geschonken worden aan een Duits team en zou er ook verslag gedaan worden van een tornooi. Die uitzendingen gaan nu niet langer door.

Vanuit de eSports-hoek komt er echter ook kritiek op de beslissing. Mattias Remmert, de baas van Freaks4U, dat jaren heeft geijverd om eSports op de Duitse tv te krijgen, betreurt te beslissing en vindt het een gemiste kans om aan de Duitse tv-kijker te tonen hoe de sport in zijn werk gaat.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair