4gamers.be

Life is Strange wordt digitale serie

Door YoniVL, 28-07-2016 14:00

Square-Enix en Legendary Digital Studios gaan samenwerken om van de game Life is Strange een digitale serie te maken. "Life is Strange is één van die zeldzame titels die bijzonder diepgaande personages en verhaallijnen combineert met zeer meeslepende gameplay,” zegt Greg Siegel, Senior Vice President of Development and Production van Legendary Digital Studios. “Daarmee leent het zich perfect voor live-action vertolkingen. Met zeer veel plezier bundelen we onze krachten met Square Enix, DONTDOD Entertainment en dj2 om de wereld van Arcadia Bay op een spannende nieuwe manier tot leven te wekken.”

Meer informatie is er momenteel nog niet geweten over de verdere ontwikkeling van de serie. Wie de game nog niet kent, maar het wel een kans wil geven, die kan momenteel de eerste episode gratis downloaden op PS4, Xbox One en pc.

Life is Strange screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair