4gamers.be

Deze kerel zong de Pokémon theme song

Door Jay, 31-07-2016 00:02

Het is waarschijnlijk een van de meest herkenbare liedjes wereldwijd en dezer dagen borrelt het in velerlei hoofden weer op dankzij de Pokémon GO rage. Hoe gekend het originele (Engelse) Pokémon theme song echter ook is, de man die het destijds, 18 jaar geleden, heeft ingezongen, kennen we niet, en misschien moet daar maar eens verandering in komen.

De man die het destijds zong is Jason Paige en voor de gelenheid dook hij onlangs nog eens de studio in om het nummer nog eens vol passie te zingen, en zo vermoedelijk ook om zichzelf nog eens op de radar te plaatsen. Het Pokémon theme song is dan wel een megasucces, Paige zelf verdient er niets (meer) aan. Destijds kreeg hij voor zijn werk een eenmalige betaling, waarmee hij meteen ook afzag van alle rechten. Nu ja, dat het lied voor miljoenen mensen zo'n iconische waarde heeft, is natuurlijk ook een mooie beloning.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.