4gamers.be

Ouders gaan Pokémon GO spelen, verwaarlozen 2-jarige zoon

Door Jay, 03-08-2016 14:30, bron: azcentral

In Arizona zijn de 27-jarige Brent Daley en 25-jarige Brianna Daley gearresteerd omdat ze hun 2-jarige zoon anderhalf uur alleen hebben gelaten in hun huis terwijl ze zelf Pokémon GO gingen spelen. Terwijl zijn ouders weg waren, slaagde de 2-jarige erin het huis te verlaten. Iemand van de buren merkte het kind op en belde de politie.

Toen de politie arriveerde, trof men de 2-jarige aan op blote voeten, met een luier en een t-shirt aan. Het kind had een rood aangezicht, was vuil en zweterig, wat niet abnormaal is aangezien het die avond nog 35 graden was. In het huis vond de politie het nummer van de vader. Die belde men op, maar toen men hem vertelde dat zijn zoon op zichzelf aan het ronddwalen was, zou de vader met een "whatever" hebben geantwoord alvorens weer op te hangen.

Het zou vervolgens nog een uur geduurd hebben alvorens de ouders weer thuis kwamen. Aanvankelijk zeiden ze dat ze brandstof gaan halen waren voor hun wagen, maar vervolgens gaven ze toe dat ze Pokémon GO gaan spelen waren. Ze reden rond en stopten bij parken etc. om de game te spelen.

Bij de politie zijn ze geschokt door het voorval. De politie waarschuwde Pokémon GO spelers sowieso al om de aandacht erbij te houden voor hun persoonlijke veiligheid, maar men had nooit gedacht dat ouders hun kind in de steek zouden laten om Pokémon GO te gaan spelen.

Het 2-jarige kind is nu in handen van de kinderbescherming, aangezien zijn ouders (tijdelijk) in de cel zitten. Ze worden vermoedelijk beschuldigd van het verwaarlozen en het in gevaar brengen van een kind.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.