4gamers.be

Wordt PS4 Neo op 7 september onthuld?

Door Jay, 08-08-2016 14:34, bron: gameblog

Bij het Franse Gameblog hebben ze van niet nader genoemde "bronnen" vernomen dat de PS4 Neo op 7 september tijdens een event in New York onthuld zal worden, terwijl op het eerste zicht een onthulling iets later, tijdens de Tokyo Game Show, logischer lijkt. Toch zouden er ook goede redenen zijn om de nieuwe console al vroeger te onthullen.

Om te beginnen werd de PS4 zelf in 2013 onthuld in New York, dus de nieuwe PS4 ook daar onthullen zou enige symboliek met zich meebrengen. Belangrijker echter is onthulling van de Nintendo NX die er zit aan te komen. De kans bestaat dat de NX onthuld wordt rond de Tokyo Game Show en de PS4 Neo iets vroeger al onthullen zou ervoor kunnen zorgen dat Sony met zijn nieuwe console ook nog de nodige media-aandacht krijgt, tegenover wanneer men de PS4 Neo als het ware in de schaduw van de NX zou onthullen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.