4gamers.be

Prijzenpot Dota 2: The International overschrijdt 20 miljoen dollar

Door Jay, 09-08-2016 09:50

De prijzenpot van The International Dota 2 Championships heeft een nieuwe, magische grens overschreden. Inmiddels bestaat de prijzenpot namelijk al uit meer dan 20 miljoen dollar, wat inhoudt dat de winnaars van het toernooi met maar liefst 8 miljoen dollar naar huis gaan.

Hiermee is het 6de jaar van The International het grootste eSports toernooi ooit, toch wat de prijzenpot betreft, en daar heeft het unieke concept van Valve natuurlijk alles mee te maken. De prijzenpot wordt namelijk stevig aangedikt met een deel van de opbrengst van de verkoop van onder meer de Battlepass, die kopers in-game Dota 2 goodies en activiteiten oplevert. Crowdfunding dus om de pot te spijzen, en met succes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair