4gamers.be

Nieuwe Pokémon gelekt

Door Jay, 09-08-2016 13:30

Binnenkort komt weer een nieuwe editie van het Japanse CoroCoro magazine uit, maar nu al is die nieuwe editie gelekt en daarmee ook de onthulling van enkele nieuwe Pokémon voor Pokémon Sun en Pokémon Moon.

Om te beginnen is er een nieuwe Water Pokémon genaamd Yowashi (namen kunnen bij ons anders zijn). Ook zien we een grotere vis-achtige Pokémon afgebeeld staan. Deze lijkt te bestaan uit meerdere kleine vis-Pokémon. Het zou kunnen dat dit een evolutie is van Yowashi, oftewel gewoon een school van Yowashi die samentroepen.

Ook zijn er twee nieuwe Pokémon die op zandkastelen lijken. De eerste, Sunabaa, lijkt een klein hoopje zand met een schop die eruit steekt, terwijl de tweede, Sunadeshiro, daar een evolutie van is en een meer compleet zandkasteel voorstelt. Allebei zijn het Ghost/Ground Pokémon.

Tot slot worden ook Bewear en zijn pre-evolutie Nuikoguma onthuld als compleet nieuwe Pokémon. Zij zijn Normal/Fighting Pokémon.

Naast compleet nieuwe Pokémon zijn ook twee nieuwe Alola vormen onthuld. Alolan Marowak is een Ghost/Fire type, terwijl Alolan Meowth een Dark type Pokémon is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.