4gamers.be

Kleurrijk strategiespel Northgard laat zich nog eens zien

Door Jay, 11-08-2016 00:04

Eerder dit jaar werd Northgard aangekondigd, een kleurrijk strategiespel van de makers van Evoland. Toen kregen we enkel screenshots voorgeschoteld, maar nu is ook een trailer van de game vrijgegeven.

Northgard wordt ontwikkeld voor pc en is een strategie- en exploratiespel met een diepgaande Noorse mythologie, waarin moedige verkenners een nieuwe wereld gevuld met mysterie en gevaar hebben ontdekt, en waarbij de spelers ze moeten helpen te overleven en te gedijen in dit vreemde land. Ze zullen mystieke beesten tegenkomen, zoals reuzenwolven en ondoden die het land afschuimen, giganten die ze kunnen bevrienden of bevechten, en winters zo koud dat zelfs de meest krachtigste Viking zal huiveren.

Later dit jaar nog zou Northgard moeten verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.