4gamers.be

RiME vindt nieuwe uitgever

Door Jay, 11-08-2016 00:08

RiME werd ruim drie jaar geleden al aangekondigd als een PS4-exclusive, voornamelijk omdat Sony de uitgever van dienst was, maar in maart dit jaar heeft ontwikkelaar Tequila Works de rechten op de game zelf weer in handen genomen om er meer zijn eigen ding mee te kunnen doen. Vaarwel Sony dus, maar sindsdien bleef het ook weer erg stil rond de puzzle-platformer. Nu echter is aangekondigd dat voor de game een nieuwe uitgever gevonden is, zijnde Grey Box, dat voor de gelegenheid ook zal samenwerken met Six Foot voor de distributie.

Goed nieuws dus voor wie al lang uitkijkt naar RiME, want een nieuwe uitgever betekent een nieuwe stap richting een feitelijke release. Die lijkt echter wel nog een tijdje verwijderd te zijn. Men belooft namelijk pas meer details omtrent gameplay en platformen aan het begin van 2017.

Rime screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair