4gamers.be

Geen haast voor Mortal Kombat-film

Door papfles, 11-08-2016 09:52, bron: ign

Net zoals bij een heleboel andere games is ook Mortal Kombat klaar voor een (nieuwe) filmversie, maar de regisseur James Wan (die ook Furious 7 voor zijn rekening nam en met Aquaman bezig is) is niet van plan om even snel een film te creëren.

"Het belangrijkste is om het juiste te proberen doen. Ik wil niet overhaasten om de film te maken. Momenteel nemen we du sonze tijd om zeker te zijn dat we de juiste stappen zetten. Ik denk dat dat belangrijker is dan een poging om de film snel klaar te krijgen en iets uit te brengen dat niemand leuk vindt", zegt hij. Dat hij de franchise al volgt sinds hij een kind was, zal hopelijk ook in het voordeel van de film uitdraaien.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.