4gamers.be

Outcast: Second Contact dropt eerste screenshots

Door Jay, 12-08-2016 14:15

Bigben en Appeal Studio hebben de eerste screenshots vrijgegeven van Outcast: First Contact, een remake van de cult pc-game Outcast, wat destijds een pionier was op het vlak van open-world games. In maart 2017 verschijnt de HD-remake voor pc, PS4 en Xbox One, inclusief nieuwe graphics en aangepaste besturing. In de game zullen spelers de geheimen van de planeet Adelpha moeten ontrafelen om een grote ramp te voorkomen, en blijkbaar zullen ze onderweg dingen ontdekken die zelfs fans van het origineel nog zullen verrassen.

"Outcast vindt plaats in de nabije toekomst. De mensheid heeft pas het bestaan ontdekt van een parallelle wereld, Adelpha. De Amerikaanse overheid, die achter de ontdekking zat, stuurt een sonde om de zaak te onderzoeken. Het experiment lijkt geslaagd, tot een bewoner van Adelpha, een Talan, de sonde aanvalt. Daarmee veroorzaakt hij een verstoring van de ruimte-tijd die de aarde dreigt te vernietigen.

Jij bent Cutter Slade, een voormalige kracht van de Special Forces, en escorteert een groep wetenschappers die de sonde moet vinden en repareren. Niets gaat echter als gepland, en zo raak je steeds dieper verstrikt in een spannend avontuur op een onbekende planeet, met het lot van twee werelden op je schouders."

Outcast: Second Contact screenshot

Outcast: Second Contact screenshot

Outcast: Second Contact screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.