4gamers.be

Overwatch rolt 63 Hertz tick rate servers uit

Door papfles, 15-08-2016 10:42

Blizzard had al een optie in Overwatch steken om met een hogere tick rate aan de slag te kunnen, wat de game nog vloeiender zou moeten maken. Dit was echter geen standaardfeature, maar iets dat je zelf moest activeren binnen Custom Games. De feedback was echter bijzonder positief, zegt de ontwikkelaar, en dus zal het worden uitgerold voor iedereen en voor alle modi, al kan het nog wel een paar weekjes duren voor alle regio's ervan kunnen genieten. Als een speler het niet kan bolwerken omwille van zijn internetverbinding, zal de game het wel nog verlagen, om het allemaal haalbaar te houden voor de speler.

Overwatch screenshot

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.