4gamers.be

Waarschijnlijk nieuwe Splinter Cell in de maak

Door Jay, 16-08-2016 11:50, bron: neogaf

Goed nieuws voor fans van Splinter Cell die op een terugkeer van de reeks en Sam Fisher zitten te wachten. Een redelijk betrouwbare bron heeft namelijk gemeld dat er heel waarschijnlijk aan een nieuwe Splinter Cell wordt gewerkt bij Ubisoft.

De bron in kwestie is Crossing Eden, een gebruiker van gaming forum NeoGAF, die via zijn contacten in het verleden al accurate informatie wist prijs te geven omtrent onder meer Watch_Dogs 2 en Assassin's Creed Syndicate. Nu laten zijn bronnen weten dat ze Michael Ironside in de studio van Ubisoft Toronto hebben gezien en hij zou bevestigd hebben dat hij aan een nieuwe Splinter Cell werkt. Vermoedelijk keert Ironside dan ook terug in zijn rol als Sam Fisher.

Natuurlijk is het nog wachten op een officiële aankondiging, en het is niet onmogelijk dat dergelijke projecten alsnog geannuleerd worden, maar al bij al ziet het er dus wel naar uit dat Ubisoft bezig is met een nieuwe Splinter Cell en dat zullen fans graag horen, al valt het natuurlijk af te wachten wat het eindresultaat zal zijn aangezien Splinter Cell wel wat van zijn pluimen heeft verloren. Wanneer we een aankondiging mogen verwachten, is overigens niet bekend. Dit jaar kan in principe natuurlijk nog, maar voor hetzelfe geld is het wachten tot E3 2017 of zelfs later.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair