4gamers.be

Half-Life: 3 poster op Gamescom trekt de aandacht

Door Jay, 16-08-2016 15:40

Aan de ingang van Gamescom hangen heel wat posters van games die er zitten aan te komen, zoals Watch_Dogs 2 en Titanfall 2. Er hangt echter ook een poster voor "Half-Life: 3". Te goed om waar te zijn? Inderdaad.

Sowieso is het erg onwaarschijnlijk dat Valve een eventuele Half-Life 3 op deze manier zou aankondigen, dus eigenlijk weet je vrij snel dat er iets niet pluis is als een dergelijke poster opduikt. Nader onderzoek onthult dan ook al snel dat Valve niets met de poster te maken heeft. De posterruimte werd blijkbaar afgehuurd door een reclamebureau dat zichzelf zo wat in de aandacht wilt werken. De volledige poster luidt dan ook "Half-Life: 3 editors who played it back then," oftewel een referentie naar de eerste game dus en een grapje dat wordt uitgehaald met de bezoekers van Gamescom en bij uitbreiding heel de gaming community.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.