4gamers.be

Mortal Kombat XL mogelijk toch naar pc

Door Jay, 25-08-2016 12:10

In maart dit jaar werd Mortal Kombat XL, een versie van Mortal Kombat X die meteen alle eerder verschenen DLC bevat, gelanceerd voor PS4 en Xbox One. Voor pc werd Mortal Kombat XL niet gelanceerd, wat misschien ook niet zo onlogisch is aangezien Mortal Kombat X op pc al veel te wensen over liet. Nu echter ziet het ernaar uit dat Mortal Kombat XL toch op weg is naar pc.

Ed Boon houdt ervan nieuws te teasen via Twitter en nu lijkt hij een pc-versie van Mortal Kombat XL te teasen. Dat is toch wat we kunnen vermoeden op basis van de foto, die een moederbord van een pc lijkt te tonen, en de hoofdletters MKXL PC in zijn tweet. Een officiële aankondiging laat dus vermoedelijk niet lang meer op zich wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.