4gamers.be

Owlboy maakt zich na 9 jaar klaar voor launch

Door Jay, 26-08-2016 00:03

Ontwikkelaar D-Pad Studio werkt al sinds 2007 aan Owlboy en komende herfst is het eindelijk tijd voor de release van de game. Owlboy verschijnt dan voor pc via Steam. Mogelijk komt er ook een consoleversie, maar daarover is nog niets bekend.

Owlboy wordt omschreven als een "high-bit platform exploration game with a unique mix of flight and platforming". Het hoofdpersonage van het spel is Otus, die niet kan praten en moeite heeft om aan de verwachtingen van wat een uil moet zijn te voldoen. Dan duiken plots sky pirates op en verandert alles.

Hieronder alvast een nieuwe trailer van de game, die de mooie pixel art toont en laat zien wat we qua gameplay mogen verwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair