4gamers.be

Eerste helft Final Fantasy XV open-world, daarna lineair

Door Jay, 26-08-2016 11:23, bron: siliconera

Final Fantasy XV director Hajime Tabata heeft tijdens een recent interview uitgelegd dat niet heel de game een open-world structuur heeft. Die open-world is er vooral in de eerste helft van de game, en het is een deel van die eerste helft die men voornamelijk al aan de buitenwereld heeft laten zien, maar in de tweede helft zal het verhaal een meer lineair pad volgen. Daardoor zal de tweede helft meer aanleunen bij traditionele Final Fantasy games en men hoopt ook dat spelers zo de open wereld niet beu worden. Nog een voordeel is dat zo het verhaal zich naar een duidelijk hoogtepunt kan toewerken.

Final Fantasy XV screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.