4gamers.be

Nieuwe user interface voor Battlefield 4 gelanceerd

Door Jay, 26-08-2016 12:05

Een tijdje geleden werden plannen aangekondigd om de laatste Battlefield games van een nieuwe, geharmoniseerde user interface te voorzien. Niet alleen qua design maar ook qua functionaliteit zouden de verschillende Battlefield games zo beter op elkaar afgestemd worden. Door de nieuwe interface zou het bijvoorbeeld erg makkelijk worden om van een multiplayer game in Battlefield 4 naar een multiplayer game in Battlefiels 1 te springen.

Het uitrollen van die nieuwe interface lijkt nu begonnen te zijn. Via een 4GB patch namelijk heeft Battlefield 4 op PS4 en Xbox One de nieuwe interface al ontvangen. De pc-versie zal vermoedelijk niet al te lang meer op zich laten wachten. Ook Battlefield Hardline en Battlefield 1 zullen van de nieuwe interface gebruik maken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.