4gamers.be

Remake van Duke Nukem 3D op komst?

Door Jay, 26-08-2016 15:24

Er is een teaser website opgedoken waarop over een week groot Duke Nukem nieuws aangekondigd zou worden. De website heeft een aftelklok en heeft het over een 20ste verjaardag, wat vermoedelijk verwijst naar de 20ste verjaardag van Duke Nukem 3D, dat in 1996 verscheen.

Wat we mogen verwachten, en in hoeverre dit alles officieel is, is niet bekend, maar een remake van Duke Nukem 3D lijkt alleszins mogelijk. Via Reddit is ook iemand opgedoken die blijkbaar uit betrouwbare bron heeft vernomen dat het inderdaad om een heruitgave van Duke Nukem 3D gaat. Het zou gaan om een remake/remix genaamd Duke Nukem 3D: World Tour. De bron in kwestie kon ook al enkele screenshots meegeven. Echt of niet? Nog een week geduld en dan weten we het.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.