4gamers.be

DICE gaat Battlefield 1-servers onder druk zetten

Door papfles, 06-09-2016 00:02

Telkens een grote MP-gerichte game uitkomt, blijken de servers de enorme toevloed aan mensen niet aan te kunnen. Bij Battlefield 1 mag dat dus met andere woorden ook verwacht worden, zeker als er dan ook nog DDoS-aanvallen bijkomen zoals regelmatig voorvalt.

Momenteel is de Battlefield 1-bèta echter aan de gang en nu is het moment aangebroken voor DICE om die servers eens danig onder druk te zetten, om zo een beter inzicht te krijgen op wat de echte lancering zou kunnen zijn. Mocht je dus serverproblemen hebben, dan weet je bij deze dat het de ontwikkelaar zelf is die voorbereidingen treft voor de lancering in oktober.

 


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.